Beste Zilverhaai leden, de coronacrisis heeft ons leven flink door elkaar geschud. Vanaf begin maart tot op heden is niets meer normaal. Ons sociaal leven is totaal overhoop gegooid en het virus heeft gans de wereld geïnfecteerd met totale onzekerheid.

Het hele clubleven ligt praktisch volledig stil. Het enige voordeel van heel de crisis is dat we misschien wat minder (al dan niet verplicht) van hot naar her gelopen hebben. In juli en augustus dachten we dat het de goede kant op ging en alles wel stilletjes weer normaal zou worden. Niets was, en is echter minder waar, vandaag 2 november zijn de maatregelen weer verstrengd en de toekomst ziet er niet rooskleurig uit. Ook alle zilverhaai activiteiten hebben we sinds 13 maart 2020 noodgedwongen moeten annuleren. Het Z-bestuur heeft echter niet stil gezeten. Om de 14 dagen hebben wij contact gehouden via een chat vergadering. Jullie hebben Haaien-Echo's niet hoeven te missen (waarvoor dank aan onze redacteur). Op dit moment is het bang afwachten wat de toekomst ons zal brengen. Wanneer zullen we onze activiteiten terug kunnen opstarten, en onder welke voorwaarden?

 

Gelukkig is er toch ook een klein beetje goed nieuws voor onze leden. Mede dankzij de financiële steun van BBAT en BBAT-Limburg (de rest past Zilverhaai bij) kunnen we voor al onze leden het lidmaatschap van 2020 geheel gratis verlengen voor 2021.
Dit wil zeggen; was je in 2020 Zilverhaailid, dan wordt je gratis en automatisch ook voor 2021 Zilverhaailid. Had je in 2020 een abonnement op Aquariumwereld, dan zal dit ook in 2021 zo zijn.
PS Diegenen die hun lidgeld voor 2021 al betaald hebben krijgen dit uiteraard spoedig terugbetaald.

Bestuur Zilverhaai Beringen