Ter gelegenheid van Vivarium Online lanceert Aquariumclub Zilverhaai Beringen (Belgiƫ) een internetledenactie met 4 mooie prijzenpakketten (zie foto's). Deelname is gratis voor iedereen. De enige voorwaarde is dat men internetlid moet zijn bij Zilverhaai Beringen (=gratis).

Ben je dat nog niet, zal je dit meteen worden, na het volledig invullen van het deelnameformulier (zie verder). De al bestaande internetleden zullen op dit deelnameformulier toch nog eens hun huidige adresgegevens moeten invullen om geldig deel te nemen.


De trekking verloopt willekeurig, elke deelnemer maakt kans op 1 van de 4 prijzenpakketten. Deelnemen kan zolang de virtuele beursvloer van Vivarium Online nog open is.
De uitslag zal bekend gemaakt worden na het sluiten ervan via onze website www.zilverhaai.be en social media. Het deelnameformulier meermaals invullen mag, doch er komt maar 1 registratie in aanmerking voor de trekking. Let op dat je zeker je adresgegevens goed invult, want de prijzen worden per post toegestuurd.

Adresgegevens worden conform de privacywetgeving enkel gebruikt om de prijzen toe te sturen. Alle mailadressen komen op de mailinglist van onze maandelijkse ledenbrief.