Op 27 juni 2017 (4de dinsdag v/d maand) is iedereen nogmaals welkom om 19.30 uur in de stedelijke feestzaal “COR” Pastorijstraat 42, te Koersel-Beringen.

Op het programma van deze laatste bijeenkomst voor de verlofperiode is o.a. een vervolg voorzien van de “Snelcursus voor beginnende aquariumliefhebbers”. Maar er is nog meer...

Aquaristiek op het internet
De titel verklapt eigenijk alles al, we gaan eens kijken wat er zoal voor de aquariaan op het internet ite vinden is. Steeds meer aquarianen en aquarioten vertoeven op het internet, en steeds meer mooie dingen kan je er vinden. Het spreekt voor zich dat we maar een kleine selectie uit het gigantische internet onder de loep zullen nemen. Mocht je vragen hebben, onderbreek ons dan. Het is de bedoeling dat we een interactieve werking hebben met de bezoekers van de vergadering.

Rondreis doorheen aquaristisch Vlaanderen.
De laatste maanden heeft onze voorzitter Filip, samen met Rudy W. en Pascal W. een aantal verenigingen bezocht. We gaan in een korte toelichting wat over deze bezoeken vertellen. Zo weet je ook wat er leeft bij andere aquariumclubs.

Gewoontegetrouw is ook nu, zoals op elke 4D een leestafel beschikbaar met diverse buitenlandse magazines, we hernemen ook telkens de quizvragen van de ledenvergadering en tussendoor is er een gevulde 1€-tombola. We beginnen op een 4D zoals het hoort om 19u30 en zorg dat je erbij bent.