Op dinsdag 9 januari 2018 om 19u30 worden u en uw partner verwacht voor de al langer aangekodigde maar allereerste BLIKvergadering van Zilverhaai Beringen. Iedereen is welkom in de vertrouwde locatie “COR” Pastorijstraat 42 te Koersel-Beringen.

We starten deze BLIKvergadering met een korte nieuwjaarsreceptie.
De eerste vergadering van een nieuw werkjaar maken wij voortaan er een gewoonte van om even terug te blikken op een aantal activiteiten van het voorbije jaar.  Hierbij horen ook de tradionele huldigingen van een aantal verdienstelijke leden. Een sumiere blik naar de toekomst is op een BLIKvergadering ook vanzelfsprekend.

De ’monster’tombola van 2017 hebben we ook verschoven naar deze BLIKvergadering. De aquariumhandel heeft rijkelijk gesponserd en er zijn ook  tal van andere prijzen te winnen.
Iedereen krijgt zoals steeds, nu ook een gratis lot voor zijn aanwezigheid en een extra lotje voor het meebrengen van één of meerdere prijzen. Maar nu kan je uw winstkansen vergroten want er zijn onbeperkt tombolaloten te koop aan 1 euro per stuk.

Ergens tussen de speeches, presentaties, huldigingen en prijzenregen door is er nog wel wat ruimte voor een hapje en een drankje en een leuke hobbybabbel met collega’s.
Laat het een aangename en gezellige hobbyavond worden.