Op 4de dinsdag v/d maand is iedereen nogmaals welkom, nl op 25 september 2018 om 19.30 uur in de stedelijke feestzaal “COR” Pastorijstraat 42, te Koersel-Beringen.

 

Voor de 4D- bijeenkomst hebben we wederom een gevuld programma klaargestoomd.

1. Een aflevering uit de serie Blue Planet II:
Antartica, het koudste, grimmigste en meest afgelegen continent op aarde. Niemand is al ooit afgedaald naar de donkere dieptes van deze zee. Tot nu: met een expeditie naar de diepste delen van onze oceanen. Nu kunnen we deze verborgen werelden verkennen en kijken welke geheimen er schuil gaan.

2. Uit de rijke geschiedenis van de Zilverhaai, gaan we het hebben over de grote 5-meter bak die in de jaren ‘80 en ‘90 op verscheidene evenementen dienst heeft gedaan.

3. Onder het verlof heeft de Z-TV ploeg ook niet stilgezeten. Ze zijn op bezoek geweest bij twee liefhebbers van de club Exotica uit Roeselare. We krijgen op film het aquarium van Daan Seys, (voorzitter) en een paar aquaria van Ruben Decloedt (secretaris) in première te zien.

4. Het “LED”-gebeuren blijft onze aandacht opeisen. Ook de firma SERA heeft ons een led-armatuur ter beschikking gesteld.
Een live voorstelling met de nodige toelichtingen mag je eveneens op deze 4D bijeenkomst verwachten.

5. De leestafel en de aantrekkelijke 1€-tombola-iedereen prijs zijn traditie op de 4D-avonden en we verwachten ook u !

Aanvullende nota: Aangezien dat het beeldverslag van Interzoo 2018 van vorige 4D-vergadering nog een vervolg moet krijgen zal mogelijk de aflevering van Blue Planet II door tijdsgebrek zal worden uitgesteld.