“Olmense Zoo Onderwater”

… is de olijke naam die aquariumclub Zilverhaai Beringen gegeven heeft aan de grootse en imposante AQUARIUMSHOW die ze in onze gebouwen wil brengen.
We voelen ons zeer verheugd over het feit dat deze gerenommeerde aquariumclub onze Zoo als locatie uitgekozen heeft om er de show ter gelegenheid van hun 40-jarig bestaan te laten doorgaan.
Onze eerste samenwerking dateert al van 1983 tijdens hun eerste “Internationaal Aquarium Salon” kortweg IAS 83 genoemd. Ook op IAS 89 en Aqua-XPO in 2001 waren er gewaardeerde resultaten van onze samenwerking. Het was voor ons een waar genoegen om met deze actieve vereniging samen te werken, we verheugen ons nu al over de resultaten van de “Aquariumshow” die ze in november gaan brengen.
We weten dat deze aquariumliefhebbers met jaren ervaring prachtige aquaria en onderwaterbiotopen met bijzondere vissen kunnen inrichten. De diverse inheemse en kleurrijke tropische vissen die in de talrijke aquariums zijn ondergebracht kunnen we u tonen vanaf donderdag 10 november t/m zondag 13 november.
Deze show kan voor 6 euro via een aparte ingang bezocht worden van 10 tot 20 uur. Wil je daarbij ook onze Zoo bezoeken maar dan van 10 tot 16 uur betaal je 12,50 euro.
Voor specifieke informatie over deze show en aquariumclub Zilverhaai Beringen surf naar hun informatieve website “www.zilverhaai.be” en klik HIER  

Voor de website van de Olmense Zoo > klik HIER