Nieuwe draadloze thermometer van Hobby
Weten welke dag het is, het is al veel waard. De nieuwe draadloze thermometer van Hobby levert de voornaamste informatie over het weer en de actuele temperatuur in de vijver, door middel van “Pond-sensoren”, overzichtelijk en onmiddellijk af te lezen. Met de optioneel verkrijgbare “Temp-sensor” kan ook de buitentemperatuur draadloos naar het ontvangstation gestuurd worden. Het strakke design past bij elke binnenhuisinrichting.Hobby draadloze vijverthermometer met weerstation en extra functies zoals voedings herinnering.

Of het nu warm of koud is buiten, het is altijd belangrijk om de temperatuur van uw vijver in het oog houden.

Met de hobby funk thermometer kunt u vanuit uw huis op een afstand van maximaal (vrije) 50 meter ten allen tijde de huidige temperatuur te controleren.

Op warme dagen kunt u snel reageren om een gebrek aan zuurstof te voorkomen of overschakelen op ander voer en als het plotseling afkoelt kunt u precies zien of u al iets tegen de vorst moet doen zoals de vijver afdekken.

Een ander hoogtepunt van de draadloze thermometer is de functie van de dagelijkse voedings herrinering. Vraag bijv. het geheugen elke dag om 17.00 uur een melding te geven en je zult merken dat de vissen u sneller herkennen.


Met de Hobby funk thermometer heeft u:

  • Temperatuursweergave in één oogopslag vanuit het comfort van uw huis.
  • Instelbare voedingsherrinering.
  • Draadloze transmissie tot 50 meter
  • De drijfdobber heeft een eigen temperatuursdisplay
  • 24 uurs weersvoorspelling a.d.h. o.a. luchtvochtigheid.
  • Klok, dag en datum weergave
  • Achtergrondverlichting

De set is uit te breiden met andere sensoren, zoals een extra drijfdobber of een temp sensor voor aan de muur zodat u meerdere vijvers, zwembaden, aquaria kunt meten of de buiten temperatuur.
Inclusief batterijen!

Maximaal uitbreidbaar met 3 sensors (3 kanalen)