's Werelds snelste en meest effectieve op koolhydraat gebaseerde nitraat verwijderaar.
Zuiniger en effectiever dan elk ander product van zijn soort in de wereld, met niets vergelijken! 
Vermindert 50ppm Nitraat naar 0 ppm binnen 1 tot 2 weken in zoet- en zeewater. 
Makkelijk & handig gebruik, geen dagelijkse voeding of doseringen, voeg gewoon toe zoals voorgeschreven en geniet van minimaal van 4 tot 6 maanden nitraat vrij water. 
Nooit geen zand- of wervelbedfilters meer, bespaard ruimte en geld. 
100% natuurlijk, biologische nitraat verwijdering, geen chemicaliën of metalen zoals ijzer of aluminium. 
Geen effect op de pH of alkaliteit, verminderd noodzakelijke waterversing drastisch.BIO-Cubes zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbare polymeren die nitraten fosfaten uit zowel zoet- als zeewater haalt. BIO-Cubes hebben een zeer hoge oppervlakte en bevat 400% meer koolhydraten dan enig ander merk, waardoor het, het beste product in zijn soort in de wereld is. Onafhankelijke testen, hebben bewezen dat BIO-Cubes al haar concurrenten ver op voor is. Geen enkel ander product in zijn soort kan worden vergelijken met de prestaties van de BIO-Cubes. Nitra-Guard BIO-Cubes worden geleverd met een gratis filter zak in elke pot (met uitzondering van 5.000 Ml grootte).

Bacteriën verbruiken de hoge koolhydraten bron in de BIO-Cubes en vormen een biomassa, die nitraten en fosfaten absorbeert uit het aquariumwater. Deze biomassa wordt vervolgens afgeroomd met een eiwitafschuimer of wordt geconsumeerd als een bron van voedsel door koralen en schelpdieren.

De Nitra-Guard BIO-Cubes werken het best in een zuurstofrijke omgeving met goede waterstroming. Om de beste resultaten te krijgen, kan de "Bomb Methode" zoals beschreven in de handleiding worden gebruikt. De BIO-kubussen kunnen ook gebruikt worden in een medium reactor of filtermedia zak en geplaatst nabij de afschuimer.

* Verkrijgbaar in: 250Ml, 500Ml, 1.000ml en 5.000Ml

Nitra–Guard Bio Cubes (Original & Titanium) >VIDEO<