Afdrukken

De Giesemann VerVve ledarmatuur is de zevende generatie van de Duitse ledtechnologie.

De Giesemann VerVve leent de stijl van de Giesemann Quazar armatuur, maar verbreedt het tegelijkertijd. De nieuwste telg van de Giesemann familie ziet er modern en strak gelijnd uit. De onderkant heeft twee ledclusters, gekoeld door een interne ventilator.

Elke cluster telt 28 LEDs. Deze zijn via maar liefst zes onafhankelijke kanalen schakelbaar. Deze zijn echter niet uitgerust met dubbele lenzen, zoals gewoonlijk is bij de betere ledarmaturen. Giesemann opteert voor individuele reflectoren op elke LED. De VerVve kan het uitgestoten spectrum wel tot op 1450 programmeerbare punten aanpassen. Dit gebeurt via de computer of smartphone. De module beschikt dan ook over een bluetooth verbinding.

Het frame van de Giesemann VerVve is gemaakt van een mengeling van aluminium en magnesium. Dit is sterker en lichter dan puur aluminium. Maar we weten allemaal dat een frame maar zo goed is als de coating die erop gespoten is. Ook hier denkt Giesemann aan. Het bedrijf gebruikt iridium om een maximale bescherming tegen roest te bieden.