Als ondersteuning voor het handmatig voeren biedt Tetra binnenkort de nieuwe voerautomaat “myFeeder” aan, beschikbaar in juli 2016.
Het eenvoudige en betrouwbare gebruik van de Tetra  “myFeeder” stelt de aquariaan in staat regelmatige voedingstijden in te stellen en ook individuele voer hoeveelheden aan te passen.


 
De Tetra “myFeeder” is het perfecte voerapparaat voor dagelijks gebruik of je nu thuis of van huis zijt. Het apparaat kan niet alleen worden gebruikt om vissen te voeren tijdens de vakantie, maar verzekerd u er ook van dat de vissen dagelijkse voeding op regelmatige tijden krijgen. Dit met de juiste hoeveelheid voedsel en meerdere malen per dag om te voldoen aan de natuurlijke voedingsgewoonten van de vis.
 
Tetra de “myFeeder” is geschikt voor het meest voorkomende visvoer zoals vlokken, korrels en crisps. Dankzij een unieke drievoudige beschermingstechnologie houdt Tetra “myFeeder” het voer in optimale conditie; door het voer te beschermen tegen de effecten van licht en vocht en het creëren van een luchtdichte afsluiting.
De “feeder” kan 3 voedingen per dag geven met 1 of 2  intervallen per voedertijd. Het digitale display maakt het eenvoudig te programmeren. Handmatig voeren door op de knop te drukken is eveneens mogelijk.