Afdrukken

LED verlichting is bezig aan een opmars om andere vormen van verlichting te vervangen. Zo ook in de wereld van aquaria. 

TMC heeft een zeer hoogwaardig product ontwikkeld met vele voordelen ten opzichte van traditionele aquarium verlichting. Zo hebben de lampen een gegarandeerde levensduur van 50.000 branduren, hebben ze een zeer laag energieverbruik en een zeer geringe co2 uitstoot en heeft het product 5 jaar garantie !! 

Een groot voordeel van de AquaRay LED verlichting is dat het licht in bundels in het aquarium schijnt. Dit simuleert de natuurlijke lichtinval van zonlicht in het water. Door het natuurlijke glinster effect dat hierdoor wordt verkregen, ontstaan bewegende schaduweffecten welke vissen in hun natuurlijke omgeving ook ervaren. Zie YouTube filmpje

Maar niet alleen de vissen hebben voordeel van AquaRay verlichting boven het aquarium, de LED verlichting is ook zeer efficiënt in gebruik. 
De LED lampen zijn geschikt voor zowel zeewater- als zoetwater aquaria en zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleurcombinaties. 
Voor extra info > http://www.americanaquariumproducts.com/LEDLights.html

Groothandel Smulders B.V. is exclusief verdeler van TMC AquaRay LED verlichting voor de Benelux. 
Voor meer informatie: e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 043-36 42 387.