Afdrukken

EHEIM compactON is een compacte, maar niettemin krachtige aquariumpomp. Ze is verkrijgbaar in zes afmetingen, voor een debiet van 170 tot 5000 liter/uur.

De EHEIM compactON aquariumpomp wordt gekenmerkt door haar naam en door een compact design, en is dankzij een aantal bijhorende accessoires universeel inzetbaar – zo kunnen de pompen EHEIM compactON 2100-5000 worden aangepast voor gebruik buiten het water. Dankzij het gebruik van materialen van hoge kwaliteit zijn ze ook zonder problemen te gebruiken in zeewater.

Het energieverbruik is weerom verbeterd met 50% in vergelijking met de serie pompen EHEIM compact/compact+. De opvoercapaciteit is ook opmerkelijk, tot 3,6 meter en krachtig genoeg voor gebruik in bioloog of sump.

Om een geruisloze werking te garanderen werden er meerdere maatregelen genomen zoals bijvoorbeeld de combinatie van een keramische as en de behuizing voor het deel van de rotor bij de  EHEIM compactON 2100 en 3000. Dit staat eveneens garant voor een lange levensduur van de pompen.

Zoals voor alle andere EHEIM-producten hebben we veel belang gehecht aan een hoog niveau van veiligheid, zowel voor de aquariaan als voor de bewoners van het aquarium. De isolatie van de kabels is dikker, en voor het welzijn van de aquariumbewoners zijn er uitsluitend materialen gebruikt die geen giftige stoffen in het water afgeven.

De voordelen van de EHEIM compact pompen