Afdrukken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Het LED systeem waar je zat op te wachten.
We doen verder met ons streven naar innovatieve technologie wat betreft aquariumverlichting met ons nieuw LED-product: VIVA. Het is een sierlijk vervaardigde, volspectrum verlichting die een ongeëvenaarde prestatie levert, met een unieke en volledig aangepaste controle.

 

 

 

 

 

 

 


 

    

Ontworpen om te voldoen aan de eisen van uw aquarium.
VIVA is beschikbaar in een marine of tropische versie – met specifieke LED-composities. De ingebouwde programmatie laat realistische daglicht intensiteit toe over het volledig spectrum en de lichtcyclus.
Ze laat een realistische zonsopgang tot -ondergang toe, met een hoge lichtintensiteit tijdens de daguren; maancycli en zelfs realistische weerscenario’s.
48 krachtige LED’s, ingebouwd in individuele hoogglanzende reflectoren zorgen voor een krachtige, maar toch gelijkmatige lichtverdeling.

  

    

 

Ontworpen om te verleiden, gebouwd om lang mee te gaan
De onmiddellijk herkenbare ultra discrete bevestiging biedt een uniek design, gecombineerd met innovatieve technische details. Ontwikkeld en vervaardigd in Duitsland, is VIVA gebouwd om lang mee te gaan met uitstekende bestanddelen, een elegant handgemaakt lichaam uit een aluminium/magnesium-legering, gecoat in iridium-mettallic of pure-white.


 

 

 

 

 

 


 

 

Ongeëvenaarde prestaties en aanpassingen