Licht zoals in de natuur

De besturing voor de simulatie van de lichtcurve en de lichtimpressies zoals in de natuur. Specifiek bestemd voor de EHEIM powerLED + lampen.

Deizisau, Juli 2017 – Met de EHEIM LEDcontrol kan U het licht in uw aquarium sturen, zoals dat het beste is voor de dieren, de planten en voor uzelf.

Ons controleapparaat LED is specifiek ontworpen voor de EHEIM powerLED+lampen. U kan de lichtcurve simuleren net zoals in de natuur. Voor de “fresh plants” en “marine hybrid” lampen is het ook mogelijk om de lichtkleur individueel aan te passen evenals de helderheid (bijvoorbeeld het opkomen en ondergaan van de zon).  

Het besturingsapparaat met de voorziene aansluitingen is makkelijk te monteren. De programmering gebeurt met een USB-kaart, vanaf uw PC.
U kan uw eigen verlichtingscenario invoeren of eenvoudigweg één van de verlichtingsprogramma’s kiezen die vooraf geïnstalleerd zijn. Eenmaal het juiste uur gesynchroniseerd met uw PC, kan U beginnen.

 


(*Indien U de USB-kaart verliest kan U de inhoud ervan op de EHEIM-site terugvinden en gratis  downloaden.)

 

Voordelen van de EHEIM LED controller

  1. Besturing van de aquariumlampen – enkel compatibel met de EHEIM powerLED+
  2. Simulatie van de lichtcurven en de helderheid, zoals in de natuur.
  3. Ideaal voor de “fresh plants” of “marine hybrid”lampen ; U kan individueel de lichtcurve aanpassen evenals de lichtkleurenI.
  4. Voor de “fresh daylight” en “marine actinic” is het alleen mogelijk om de lichtcurven aan te passen.
  5. Voorzien van aansluitingen voor de EHEIM powerLED+lampen.

Inbegrepen accessoires : USB-kaart met software, handleiding en vooraf geprogrammeerde verlichtingscenario’s voor zoet- en zeewater.