november 2017: Twee beursdagen was Zilverhaai Beringen actief op de drukbezochte Vivariumbeurs in Nieuwegein. Elke beursdag was er om 14 uur een verloting van een goodiebag met waardevolle inhoud. Een onschuldige hand trok uit de ingeleverde deelnamebonnen van de e-leden de onderstaande winnaars.

 
 

september 2017: Zilverhaai Beringen was present op Naturaria Fair in Antwerpen, met een e-ledenactie.

De trekking ging door om 14 uur op deze beurs.

Yvette Mylemans uit Antwerpen was de winnaar en mocht een tiental minuten na de trekking een Zilverhaai-goodie-bag in ontvangst nemen.

 

Juni 2017: John Detaellenaere uit Roeselare is de winnaar van de Zilverhaai internetledenactie op de Houtlandse beurs van Skalaar Torhout. Proficiat!

 

 

Zilverhaai Beringen was op zondag 14 mei 2017 als standhouder aanwezig op de Aquarium- en Vijverbeurs van Blauwe Alg Kessel. 

Natuurlijk was ook hier weer een gratis internetledenactie.

De winnaar was Evy Aerts uit Meerhout, zij mocht een ‘Eheim’pakketje in ontvangst nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

April 2017: De trekking uit alle ingeleverde formulieren van de Zilverhaai-internetledenactie op de AquaVaria Voorjaarsbeurs in Boxtel  heeft een winnaar opgeleverd. Een onschuldige hand bezorgde Hugo Dockx uit Schoten het uitverkoren geluk. Onderstaand prijzenpakket wordt hem eerdaags per post bezorgd.

Ben je nog geen internetlid bij Zilverhaai Beringen? Vul dan hier het formuliertje in en dan ontvang je volgende maandelijkse ledenbrieven met mogelijk nieuwe acties.

Neem HIER kennis van een aantal voorbije internetledenacties.

 

 

Onschuldige hand van Rien (Aquabeek) Onschuldige hand van Rien (Aquabeek)

Hugo Dockx uit Schoten heeft zijn prijzenpakket ontvangen