Zo Nov 29, 2020, 8:44 pm
 7  3136
Resultaat 1 tot 8 van 8 items .

https://www.mupload.nl/img/itd1medwhv8at.jpg https://www.mupload.nl/img/53jt8p29wt.jpg

Het corona virus beheerst de wereld. Nu het corona virus de samenleving lamlegt, kan Zilverhaai Beringen niet achterblijven. Het zou onverantwoord zijn om nu veel mensen te ontvangen op een bijeenkomst. Het Z-bestuur wil niemand in gevaar brengen en geen onnodige risico’s te nemen. Daarom zal de 4D-vergadering van 24 maart 2020 NIET doorgaan. Wij hopen dat u begrijpt dat dit als vereniging een moeilijke beslissing is maar de algemene veiligheid gaat voor. We hopen op uw begrip en geduld. Voor nu, geniet van uw aquarium en wees verantwoord.

Bestuur Zilverhaai Beringen

Corona-Covid 19 is helaas niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Het Z-bestuur wil ook via deze weg u op de hoogte brengen, dat wij genoodzaakt zijn om de opgelegde maatregelen te volgen. Dit betekent dat we onze beide geplande vergaderingen van de maand april moeten uitstellen. Achter de schermen blijft het Z-bestuur intussen verder werken om jullie steeds van info te voorzien. Hou jullie gezond en veilig.

https://www.mupload.nl/img/gx38uh9op.jpg

Ook de voorziene bijeenkomsten in mei zijn door de coronacrisis afgelast.

https://www.mupload.nl/img/zrp4gq.jpg

Ook de voorziene bijeenkomsten in juni zijn door de coronacrisis afgelast.

https://www.mupload.nl/img/a85f1srxo.jpg

De Nationale Veiligheidsraad nam donderdag 23/7 de beslissing om bij het begin van de tweede golf geen verdere versoepelingen door te voeren. Wij hadden echter met z'n allen gehoopt om in augustus onze ledenbijeenkomsten te kunnen hervatten maar gezien we nu zo snel en zo hevig terug te maken krijgen met een stijgend aantal coronabesmettingen is dit uitgesloten. Spijtig natuurlijk, maar het is voor uw en onze veiligheid.

https://www.mupload.nl/img/x65lzch5qaeec.jpg

Ook de voorziene bijeenkomsten in september zijn door de coronacrisis afgelast.

https://www.mupload.nl/img/nlh6nxn6lk1l.jpg

https://www.mupload.nl/img/bcsw082ykd2.jpg

In het kader van de AquaTerraDagen van de BBAT was eerder in onze jaarkalender op zondag 4 oktober een Open House met ruilbeurs gepland. Gezien de huidige corona ontwikkelingen kan ook deze activiteit niet doorgaan.

Ook de voorziene bijeenkomsten in oktober zijn door de coronacrisis afgelast.

https://www.mupload.nl/img/u0clqfgfn2npm.jpg

Ook de voorziene bijeenkomsten in november zijn door de coronacrisis afgelast.

https://www.mupload.nl/img/21y7er1bo.jpg

Resultaat 1 tot 8 van 8 items .

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com