Di Aug 4, 2020, 7:09 am
 0  611
Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

https://www.mupload.nl/img/qzf9ns75vf3w.jpg Bericht van BBAT

Op ons laatste TEAM-overleg met alle collega’s bestuursleden hebben wij, na afweging van de huidige, alsook de in de toekomst te verwachten coronatoestanden, en opnieuw met spijt in ons hart, moeten beslissen om de absolute topdag van onze Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders, onze BBAT Bondsdag, voor dit jaar af te gelasten.

Die Bondsdag was pas voorzien op 26 september 2020 in het “Pakawi Park”, de vroegere Olmense Zoo. En wij waren stellig van plan om daar dit jaar een ware familiedag van te maken, waarbij alle echtgenoten, mogelijk kinderen en wie weet kleinkinderen, mee zouden komen naar onze Bondsdag en ondertussen zouden kunnen genieten van een mooie dag in dit park en de zoo.

Die dierentuinen kunnen, na lange tijd, nu terug opengaan en, mits inachtname van allerlei maatregelen, weldra opnieuw beperkt bezoekers terug ontvangen. Evenwel, hierbij een Bondsdag combineren, waarbij we pakweg 120/150 personen in één zaal samenbrengen voor een ongetwijfeld schitterende lezing en een academisch gedeelte met allerlei huldigingen, is alsnog totaal onmogelijk. Zorgen voor Social distance, afstand bewaren, is toch de hoofdmaatregel waar wij ongetwijfeld nog lange tijd, nog heel lange tijd, rekening moeten mee houden.

Samen met al onze collega’s/vrienden en alle meegekomen familieleden genieten van een leuk en lekker middagmaal, zoals was voorzien, ook daarvan is voorlopig nog lang geen sprake. En waarschijnlijk behoort zo’n massafeest ook de rest van het jaar niet meer tot de mogelijkheden.

En last but not least, bij vele mensen, dus mogelijk ook bij jullie, zit de schrik er toch goed in. De wat oudere, verstandige generatie zit duidelijk niet te springen om direct terug samen te scholen. Er zijn, zeker bij onze generatie, geen uitspattingen vastgesteld na de talloze versoepelingen in de winkels. Het grote deel van onze bevolking reageert, gelukkig, uiterst voorzichtig op deze situatie.

En wij begrijpen dat velen van jullie dus ook nog helemaal niet zitten te popelen om in te schrijven voor een Bondsdag, ook al is die pas over 4 maanden.

Eerlijk, momenteel zien wijzelf dat ook niet zitten.

Wij hebben dus beslist om onze Bondsdag dit jaar ook te annuleren.

Wij plannen een nieuwe poging, zelfde formule “grootse familiedag”, zelfde plaats “Pakawi Park”, zelfde periode “25 september 2021.

In de hoop dat tegen die tijd het dagelijks leven en de sociale omgang grotendeels of helemaal genormaliseerd is. En wij terug mogen spreken van een “normaal leven”.

Wij kijken er alvast naar uit. Jullie ook?

Het BBAT bestuur

Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com