Do Apr 18, 2024, 11:32 pm
 Afgesloten  0  5880
Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,http://i60.tinypic.com/mhzq7n.jpg

Aquaja is verheugd te melden dat ze zeer succesvolle dagen heeft gehad gedurende de Dibevo Vakbeurs. De belangrijkste Nederlandse vakbeurs voor professionals in de huisdierenbranche vond plaats op 11, 12 en 13 oktober 2015. De vernieuwde beursstand van Aquaja, met enkele unieke dierenverblijven, werd zeer enthousiast onthaald door de bezoekers.

Directeur Danny Janssen was erg blij om de positieve reacties van zowel bestaande als nieuwe klanten te horen gedurende de beurs.

Op de vernieuwde beursstand van Aquaja vielen een aantal zaken direct op. Ook presenteerde Aquaja haar nieuwe productlijn “Diamond Legato“, een drietal standaard aquaria van haar maatwerk aquariumlijn Diamond Aquariums.

Gelukkig bleef het gedurende de 3 beursdagen niet alleen bij positieve reacties, maar was er ook een positief resultaat. Danny Janssen: “Tijdens de beurs hebben wij enkele zeer goede gesprekken gehad met zowel bestaande als nieuwe partners. “Namens het hele team van Aquaja willen we alle bezoekers bedanken voor hun positieve feedback. Wij kijken uit naar de komende beurzen Anido 2016 en Interzoo 2016″, aldus de heer Janssen.

Klik hier voor advertentie

,,,,,http://www.aquajaeurope.com/wp-content/uploads/2014/09/Dibevo-evenement2.jpg

Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com