Di Jan 21, 2020, 6:48 pm
 0  999
Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

Even deze boodschap van Kurt Jamart (van onze partner Aqua Bilzen)

https://www.aquabilzen.be/Files/6/104000/104475/PageHomeSlideShows/w1170_766787_nl.jpg

Mijn visie over onze hobby, in deze vreemde tijden van extreme droogte, al dan niet door klimaatwijzigingen, milieuvervuiling, daarbovenop dierenwelzijn wat steeds belangrijker wordt, ook tot in het extreme, dit alles is een niet te onderschatte bedreiging voor onze hobby. Het wordt de winkeliers steeds lastiger gemaakt, velen geven er de brui aan, steeds meer verschuift de verkoop naar tuincentra, bouwmarkten, petshops, waar in vele gevallen de kennis niet voldoende is. De overheid die onzekerheid creeërt door ineens met allerlei richtlijnen te komen die voor een gemiddelde aquariumwinkel niet haalbaar zijn en ga zo maar verder.

Mijn punt is dat we met zijn allen moeten zorgen dat de hobby voor iedereen leefbaar en haalbaar blijft. Al dat extreme gedoe met extreem hoge normen qua dierenwelzijn, waterwaardes en onderhoud zijn voor niemand goed! Laat ons beter met zijn allen de hobby in de goede richting duwen zonder teveel op te korte tijd te willen veranderen.

Wat ik wil bereiken met mijn hydra verhaal is het voor iedereen haalbaar maken om een mooi, gezond, onderhoudsvriendelijk aquarium neer te zetten, met respect voor het milieu, met respect voor de dieren, en met respect voor de portemonnee van de klant!

Ik mag dan wel een handelaar zijn die uiteindelijk zijn gezin moet onderhouden door verkoop, ik doe het graag op een faire manier, ik steek veel tijd en energie in het "heropvoeden" van de klanten. Geloof me dat vreet energie! Moest het mij puur om centen draaien,.... ik zou geen Hydra verkopen.

Naar HE advertentie gegevens

Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com