Zondag 9 oktober 2022 wordt voor u als aquariumliefhebber of als toekomstige aquariumliefhebber een belangrijke dag en iedereen is gratis welkom.

Voor de 100 eerste bezoekers is bovendien een gratis goodiebag met visvoer voorzien.

Open House is een doorlopende informatiedag van 10 tot 16 uur, speciaal voor iedereen die wil beginnen of met de hobby net begonnen is. Dit jaar zal dit doorgaan in ontmoetingscentrum COR in Ontmoetingscentrum COR, Klarinetstraat 27, 3582 Koersel-Beringen. Klik hier voor stratenplan etc

Een 5-sterren-dag voor beginnende liefhebbers! Alle aquariumliefhebbers uit de nabije en verre omgeving zijn dan gratis en vrijblijvend welkom. Je kan kennis maken met wat Aquariumclub Zilverhaai Beringen u kan bieden en vernemen met wat de leden bezig zijn. Een aantal goed herkenbare ombudsmannen zijn de hele dag ter beschikking en staan u graag te woord of verwijzen je zo nodig door naar de best geschikte persoon. Je kan die dag zelfs wat zelf gekweekte visjes of plantjes op de kop tikken. Er zijn verscheidene demo's, infostandjes waar je wat kan opsteken en een gezellig praatje slaan met echte liefhebbers.

Maak kennis met de "Open House ploeg".
 

Wil je ook een gratis standplaats om je spullen te verkopen?
Mailen naar: zilverhaai (at) gmail.com