Super handig voor elke aquariumliefhebber

De afdeling Onderzoek van JBL heeft calculators uitgewerkt die elke gebruiker met een druk op de knop de juiste aanbevelingen doen betreffende de benodigde hoeveelheid bodemgrond, de optimale hoeveelheid licht, en de gecompliceerde berekening van de benodigde hoeveelheid meststof

Zo begint de meststofcalculator met de berekening van de exacte waterinhoud, wat voor veel aquariumliefhebbers een jarenlang raadsel zou blijven. Vervolgens wordt aan de hand van de eerste dosering en het verbruik precies op maat bepaald wat de benodigde hoeveelheid meststof is. Bij de bodemgrond wordt berekend aan de hand van de gewenste oppervlaktelaag en laagdikte al naar gelang de gebruikte soort.

De slimme lichtcalculator vraagt niet alleen naar het exacte lichttype, lamplengte en lichtsterkte, maar laat ook duidelijk zien dat reflectoren de lichtopbrengst verdubbelen. Met behulp van deze eenvoudig te gebruiken calculator kan niet alleen een toegewijde   scaper, maar echt elke aquariumliefhebber een perfect functionerend aquarium en een weelderige plantengroei bereiken.

Probeer HIER de JBL ProScape Calculator