Te koop: in het buitengebied van de regio Arnhem-Nijmegen, wordt te koop aangeboden een ruim bouwperceel bestemd voor de realisatie voor viskwekerij met woonhuis (totale oppervlakte van 14.565 m2). Om persoonlijke redenen heeft de eigenaar afgezien van het zelf realiseren van het voorgenomen nieuwbouwproject.

Voor dit object ziet men verschillende typen kopers:

  •     Startende viskweker die klein wil beginnen en wil doorgroeien;
  •     Bestaande viskweker die wil (her)vestigen op een grotere locatie;
  •     Bestaand bedrijf in een aanverwante tak die zijn activiteiten wil uitbreiden naar viskwekerij en -groothandel.

Als deze bestemming u past, krijgt u niet snel een nieuwe kans om goedkopere bouwgrond aan te kopen!

LIGGING:
Het perceel ligt op een goed ontsloten locatie aan een doorgaande weg in een gebied dat wordt gekenmerkt door een klein­schalig agrarisch karakter, met agrarische bedrijvigheid en verspreid liggende burgerwoningen.
Ondanks de ligging in het buitengebied, vindt u diverse voorzieningen (zoals: winkels, horeca, basisscholen) allemaal binnen 1 tot 2 km afstand.

BESTEMMINGSPLAN:
Op het gehele perceel ter grootte van bijna 1,5 ha rust de bestemming “siervissenkwekerij”, bedoeld voor de kweek van tropische en/of koudwatervissen. Tevens is groothandel in siervissen toegestaan.
Er mag worden gebouwd: een woonhuis en maximaal 1.300 m2 aan bedrijfsgebouwen.
Daarnaast mogen op het buitenterrein overige voorzieningen worden aangelegd, zoals: vijvers, kweek­bakken, bassins, terreinafscheidingen, ver­har­dingen en parkeergelegenheid.

INTERESSE?
De belangen van de eigenaar worden vertegenwoordigd door Marcel Joosten van het kantoor van Agrivesta, makelaars & rentmeesters. Hij staat u graag te woord via 06 – 20 895 895 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook kunt u vooraf meer gedetailleerde informatie nalezen via: https://www.agrivesta.nl/aanbod/alvaanbod/gendt/koop/agrarisch-20651-Angerensestraat-0ong/