Goed beschermd in elk vijverfiltersysteem

Heinsberg, Duitsland – sera siporax pond protect Professional is het nieuwste vijverfiltermedium uit de siporax-familie van sera met een beschermende bal die tegen slijtage beschermt. Het werd speciaal ontwikkeld voor het gebruik in filtersystemen met sterke waterbeweging. 

Het buitenste omhulsel beschermt de binnenste siporaxring en leidt de waterstroom er rechtstreeks naar binnen. De doorstroming door de gesinterde glazen ring is nog effectiever en de nitrificatieprestaties van de filterbacteriën worden door de maximale zuurstofinvoer verhoogd. Dankzij de poriënrijke, unieke 3D-tunnelstructuur is het bewezen dat de interne siporax ideale vestigingsomstandigheden biedt voor filterbacteriën. Het voor de vestiging benodigde oppervlak wordt zo veel mogelijk vergroot en de afbraak van schadelijke stoffen wordt gemaximaliseerd. Het resultaat is biologisch schoon water en een bijzonder lange standtijd van de filter.

Het aanbevolen aantal ballen dat nodig is voor uw eigen vijver is afhankelijk van de aanwezige bezetting in de vijver en kan eenvoudig en individueel worden bepaald. sera siporax pond protect Professional is verkrijgbaar in twee verpakkingsgrootten. De kleinere verpakking van 10 liter bevat minimaal 210 ballen en de grote verpakking van 50 liter bevat minimaal 1.050 ballen.

Meer informatie: www.sera.de