De nieuwe "MINOX tropic - 45 Watt" van Giesemann

Aquaria perfect in scène gezet
De nieuwe MINOX tropic is een premium LED-lamp voor veeleisende zoetwateraquaria en overtuigt door zijn elegante, ultraplatte design en indrukwekkende helderheid.

De nieuwe MINOX tropic is al uitgerust met een vooraf geconfigureerd WRGB-lichtspectrum, geoptimaliseerd voor vissen en aquariumplanten. De speciale kleursamenstelling van verschillend gekleurde LED's bestrijkt het gehele kleurenspectrum voor aquariumplanten en accentueert vooral rode, groene en blauwe tinten in het aquarium.

Ondanks het zeer lage stroomverbruik biedt de MINOX tropic optimale lichtomstandigheden, zelfs voor zwaar beplante aquaria en planten die veel licht nodig hebben.

  •      gemaakt in Duitsland
  •      Diamond Prism voor homogene, verblindingsvrije lichtverdeling
  •      W RGB LED-apparatuur
  •      5 LED-kleuren
  •      professionele mid-power LED met volledig spectrum
  •      Bestuurbaar met LED-controller
  •      3 aparte kanalen individueel regelbaar met lynk-controller
  •      premium aluminium behuizing in zilver
  •      zwart glaselement / (wit glaselement moet worden voorbereid)Gemakkelijk regelbaar
De MINOX LED-aquariumverlichting beschikt al over het optimale lichtspectrum voor de betreffende toepassing.
Voor individuele aanpassing kunnen deze eenvoudig via "plug and play" worden aangesloten op onze nieuw ontwikkelde lynk WIFI-Control Interfaces, waardoor een realistische simulatie van zonsopgangen en zonsondergangen en talrijke weersimulaties mogelijk wordt.

De drie afzonderlijke lichtgroepen zijn individueel regelbaar, zowel qua kleurkeuze als qua intensiteit. Maar ook met de nieuwe LED-controller, die over een groot display beschikt, kunnen eigen dagplannen voor natuurlijke zonsopgangen en zonsondergangen worden gemaakt.

Unieke lichtverdeling
Naast het uitgebreide kleurenspectrum biedt de nieuwe MINOX tropic een uniek lichtsysteem. De geïntegreerde Diamond Prism-optiek heeft een ruitvormige prismastructuur en garandeert zo een perfecte kleurmenging van alle kleuren en de hoogst mogelijke lichtopbrengst. Deze nieuwe lichtoptiek zorgt voor een gelijkmatige en breed verspreide verlichting met vrijwel geen lichtverlies. Tegelijkertijd vermijdt deze optiek elke verblinding bij het kijken in het aquarium.

De nieuwe MINOX tropic is spatwaterdicht en zorgt voor een constante helderheid met intelligent energiebeheer en hoogwaardige LED's. Het uitgekiende thermomanagement zorgt voor een lange levensduur van de LED. Met een enorm hoge lichtopbrengst van de witte LED van ruim 220 lumen per watt is de MINOX tropic dankzij de 24 volt technologie bijzonder energiezuinig en absoluut veilig.

Meer info: https://www.giesemann.de/licht/led