Heater Constant

Volledig elektronische verwarmingselement voor het aquarium. Dankzij het platte en compacte ontwerp kunnen de verwarmers optimaal in het aquarium worden verborgen en zijn ze daarom ideaal voor nano-aquaria. De behuizing is gemaakt van onbreekbaar speciaal kunststof. De temperatuur is ingesteld op 25 °C - ideaal voor de meeste aquariumbewoners uit tropische gebieden, inclusief kempvissen (Betta splendens). Door de hoge nauwkeurigheid blijft de watertemperatuur constant en worden alle aquariumbewoners beschermd tegen ongunstige temperatuurschommelingen. Het brede, platte verwarmingselement geeft de warmte gelijkmatig en over een groot oppervlak af.
• Volledig elektronische regelverwarming voor zoet- en zeewateraquaria • Verwarmt het water tot 25 °C • Ultra-compact ontwerp - ideaal voor nano-aquaria • Breukvaste kunststof behuizing • Veilig door elektronische oververhittingsbeveiliging

Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen voor aquaria van 10 tot 75 liter. Gezien het geringe formaat zeer geschikt voor gebruik in nano aquaria!

De Dennerle nano heater constant 35W is geschikt voor nano aquaria van 10-35 liter.
De Dennerle nano heater constant 50W is geschikt voor nano aquaria van 35-55 liter.
De Dennerle nano heater constant 75W is geschikt voor nano aquaria van 55-75 liter.