Na enkele jaren van onderzoek naar behandelingsmethoden van Argulus (karperluizen), Lernaea (ankerworm) en andere parasitaire soorten Crustacea (Maxillopoda) in siervissen, zijn we trots om ons nieuwe product, eSHa alx, aan te kondigen.

De naam van het product is gecreƫerd door de afkortingen: a voor Argulus, l voor Lernaea en x voor het verwijderen van parasieten.

Na een lange testfase in onze eigen aquariums en in de aquaria van winkeliers en groothandelaren, hebben we de optimale samenstelling gevonden met maximale resultaten. eSHa alx is speciaal ontwikkeld tegen parasitaire soorten Crustacea (Maxillopoda), zoals Argulus (karperluizen), Lernaea (ankerworm), Ergasilus (kieuwluizen), Salmincola (kieuwluizen), enz. Ook tegen Acanthocephala (stekelige wormen ).

Een van de vele voordelen van het product is dat het kan worden gecombineerd met eSHa 2000. Bovendien kleurt eSHa alx het water niet of leidt het tot een bacteriƫle bloei en wordt het goed verdragen door vissen, planten en filters. Verwijder wel garnalen voor gebruik.