Samen met de licentiepartner Playmobil biedt Tetra, het nieuwe Playmobil Aquarium aan.

De 54-liter complete set biedt zoetwater-siervissen een ideaal huis en jonge onderzoekers tussen de zes en elf jaar oud om hun eigen individuele onderwaterwereld te creƫren.

 

De accessoires bevatten een kartonnen standaard, die een aquaristisch laboratorium vertegenwoordigt en nodigt u uit om te spelen rond het aquarium. De sympathieke onderzoeker Tom wordt hier ook gebruikt: met een witte jas, een vergrootglas, een aquarium en een TetraMin-blik belichaamt deze originele Playmobil-figuur de nieuwsgierige ontdekker die de wereld van zoetwater siervissen met zijn kinderen verkent. In de brochure leert Tom de kinderen en hun ouders op een onderhoudende manier de hobby van aquaristiek. Voor het creatieve ontwerp is er ook een dubbelzijdig bedrukte achterwandposter.

Het Tetra StarterLine Aquarium bevat de EasyCrystal FilterBox, de Tetra-regelaarverwarming en 10W LED-verlichting. Ook inbegrepen in de set zijn het hoofdvoer TetraMin, de waterconditioner AquaSafe en de sticky food-tabletten FunTips.