EHEIM voer – het kwaliteitsvol voer van deze aquaristische pionier is optimaal, zowel voor de vissen als het water. Natuurlijke en verse ingrediënten! Zonder bedenkelijke inhoudsstoffen! Goed verteerbaar. Geringe waterbelasting, geen vertroebeling. Uw vissen zullen er van houden.

Nieuwe verpakking en verbeterd recept.
Het veranderd design van de voederdoos verhoogt de herkenbaarheid, en de nieuwe benaming maakt het de klanten makkelijk om het voer voor zijn vissen te kiezen. Voordelen en gebruik worden duidelijk voorgesteld. Door de grote opening van de doos is  een eenvoudige voedering mogelijk.

Met EHEIM visvoer voedert u uw vissen optimaal, en maakt ze gelukkig door minder waterbelasting. EHEIM visvoer is professioneel bereid. Het bestaat hoofdzakelijk uit zuivere en verse ingrediënten, proteïnen en vet, onverzadigde vetzuren. Vitaminen en sporenelementen zijn in de juiste verhoudingen aanwezig.  En voor alles is het aandeel van onverteerbare stoffen (ruwvezels en –assen) zeer gering. Zo wordt het voer beter verteerd,  komen er minder uitwerpselen en wordt het water  minder belast.