Per app aanstuurbaar WiFi controleapparaat voor JBL LED SOLAR lampen
Beschikbaar vanaf 02.01.2020 (185 euro)

  • Voor de aansturing van JBL LED SOLAR Natur individueel of in combinatie met de JBL LED SOLAR Effect. Biotoopinfo, effecten, onweer en zonsop- & -ondergang via WIFI vanaf de mobiele telefoon aan te sturen.
  • Eenvoudig te bedienen: Aanwezige IR receiver vervangen door de JBL WiFi Control en het gewenste effect per app aansturen.
  • 5 programma's af te roepen + additioneel programma voor handmatige toevoer (biotoop Zuid-Amerika & Afrika, aquascaping planten, goudvis, gezelschapsaquarium, elk programma incl. acclimatisering).
  • Biotoopinfo omvat droogte, regentijd, bewolking, onweer en zonsop- en -ondergang.
  • Inhoud: WiFi controleapparaat voor het invoegen van het JBL LED SOLAR systeem voor 2 lampen (1x Natur & 1x Effect). De benodigde app is gratis.

 

Met de in de JBL LED SOLAR Natur inbegrepen afstandsbediening heeft u de mogelijkheid het licht in etappes te dimmen en kunt u kiezen uit drie kleurtemperaturen.
Zodra u uw JBL LED SOLAR Natur (ideaal is een combinatie met JBL LED SOLAR Effect) uitbreidt met de JBL LED SOLAR WiFi Control gaat een hele nieuwe wereld voor u open:
Met behulp van de JBL LED SOLAR WiFi Control kunnen biotoopgegevens uit de Pantanal (Zuidwest Brazilië) of uit de regio van de Oost-Afrikaanse meren (Malawi – Tanganjika) worden geladen. Uw leds zullen dan de daar aanwezige klimaatsituatie, afhankelijk van het jaargetijde (incl. droogte en regenperioden, onweer en bewolking), imiteren.

Voor een goudvisaquarium zal de verlichting vooral de fraaie kleuren benadrukken en bij een gezelschapsaquarium wordt de verlichting zo ingesteld dat een tropendag met 10 uur zon, het juiste licht voor planten en krachtige kleuren van vissen, weergeeft. Onweer en bewolking worden door een toevalsgenerator bepaald.

Voor liefhebbers van sterk beplante aquaria (aquascaping) is er een lichtprogramma dat het programma van gezelschapsaquaria aanhoudt maar met een hogere lichtintensiteit.

Voor elk programma kan om te beginnen een acclimatiseringsmodus worden ingesteld die de overgang van TL buizen naar het wezenlijk fellere ledlicht vereenvoudigt zonder dat het tot problemen komt. Natuurlijk kan elk programma ook zonder acclimatisering worden geselecteerd.

U kunt in de handmatige modus ook zelf gekozen lichtsituaties instellen.
Voor alle genoemde programma’s staan 2 led lampentypen tot uw beschikking: 1) JBL LED SOLAR Natur en 2) JBL LED SOLAR Effect. Wanneer u de JBL LED SOLAR Natur zonder de JBL LED SOLAR Effect met de JBL LED SOLAR WiFi Control wilt aansturen dan kunt u weliswaar alle functies, zoals onweer, bewolking, zonsop- en zonsondergang, gebruiken maar zonder de bijbehorende kleureffecten!