Reinigingsoplossing voor CO2 reactors en aquariumdecoraties

Voor het moeiteloos verwijderen van algen en andere organische vervuiling van technische apparaten en decoraties

Eenvoudig in gebruik: Verdunnen met water 1:10. In een metaalvrije houder doen en vervuilde objecten er gedurende 1 uur inleggen. Aansluitend grondig met leidingwater afspoelen

Bevat een chloorverbinding die moeiteloos alle organische vervuiling verwijdert waardoor objecten er weer als nieuw uitzien

Niet geschikt voor gebruik op hout, planten of andere levende organismen. Eerste reinigingspoging bij decoraties: Probeer eerst op een onopvallende plaats

Inhoud: 1000 ml concentraat voor 10 l kant-en-klare reinigingsoplossing in een hersluitbare fles in een doos

 

Effectief
Het JBL reinigingsmiddel ProClean Power zorgt voor een snelle en effectieve reiniging van reactoren, aquariumtechniek en aquariumdecoratie.

Eenvoudig in gebruik
Vervuilde reactoren en objecten in de een geschikte houder (geen metaal!) plaatsen en met de reinigingsoplossing overgieten. Ongeveer 12 uur laten inwerken. De gereinigde objecten vervolgens grondig afspoelen met leidingswater.

Let op!
Poreuze decoratieve objecten slechts kortstondig in JBL ProClean Power onderdompelen en afborstelen. Daarna gedurende 3 dagen in leidingswater leggen en dagelijks het water verversen.

Verschillende soorten vervuiling:
In aquaria en terraria heeft u in de regel met 2 soorten vervuiling te maken: Kalkresten (witte afzetting boven het wateroppervlak of op de afdekplaten) en organische vervuling zoals algenafzettingenen en baardalgen op decoraties en techniek. Kalkresten kunt u eenvoudig en snel met JBL ProClean Aqua in aquaria en JBL ProClean Terra in terraria verwijderen. Bij organische vervuiling helpt JBL ProClean Power.

Door de effectieve chloorbestanddelen ontstaat een zekere druk in de gesloten fles waardoor de bodem naar buiten welft. Dit is geen reden voor bezorgdheid en de reden dat de fles in een doos wordt geleverd.