vorig jaar <  naar > volgend jaar

We hadden ons 2021 anders voorgesteld. Het moest de vrijheid zijn, de toekomst! Het werd echter het jaar van opstaan, vallen en weer doorgaan.

Maar ook van veerkracht en geduld... golf na golf.

 

 

Als we dachten dat we in oktober terug een normaal verloop van het verenigingsleven zouden kennen, dan hadden we het goed mis. Alleen in die maand gingen enkele Z-activiteiten door: Open House in De Kardijk in Beverlo, 2D en 4D-vergadering in Brigidahuis te Koersel. Maar dat was het dan voor 2021... Verder corona.

Het Z-bestuur vergaderde van thuis uit via Skype, en de sobere vergaderingen van BBAT en BBAT-Limburg werden gevolgd via Zoom.

De maandelijkse Online Tombola van 2020 is voor de leden blijven doorlopen. Sociale media was een houvast in het stille clubgebeuren.
Het enige waar we het hele jaar door konden op tellen waren de maandbladen Haaien-Echo's en Aquariumwereld. Deze werden steeds tijdig toegestuurd.

Gelukkig werden binnen het ledenbestand geen erstige gezondheidsproblemen gemeld en hopen we dat uiteindelijk 2022 voor iedereen een normaal jaar mag worden.

Het leven zoals het was bij de... Zilverhaai in 2021