vorig jaar <  naar  > volgend jaar

Fernand Viaene, ex-bestuurslid en vooral een zeer bekwaam liefhebber met een hart voor Zilverhaai Beringen overleed op 9 juni.

De busuitstap naar het Aquarium van de universiteit van Luik, de vijvertuin 't AertsParadijs en het wijndomein Ten Kapittelberg in Herselt, zal wellicht de laatste busuitstap van de Zilverhaai geweest zijn. Ondanks het degelijke dagprogramma en een zacht prijsje waren er te weinig deelnemers. Het is in feite onverantwoord om zoveel euro's uit de clubkas bij te passen.

De ledenvergadering van juni was uitzonderlijk feestelijk opgezet want men vierde 30 jaar Zilverhaai. Een uitgezochte diaprojectie met veel nostalgie van 30 jaar Zilverhaai werking was zeer toepasselijk op die avond. De eerste 50 leden van het clubkampioenschap ontvingen elk een grote Tetra-zak (zie foto) overvol met allerlei waardevolle aquariumartikelen. Door de goede contacten met de vakhandel slaagde het bestuur er in, vooral Jos Luyten, om zoveel sponsoring bij elkaar te krijgen. Van een verjaardagsgeschenk gesproken.

De terrariumgroep vergaderden telkens in een beurtrol bij één van de leden, nam deel aan Naturaria-Fair in het bouwcentrum te Antwerpen en bouwden een zeer opvallende stand op de dierenhappening. Zij zorgden met vogelspinnen voor animatie en sensatie.

Bij de Limburgse vivariumkeuring spanden we de kroon. Zilverhaai Beringen was dit jaar Limburgs beste aquariumclub en mocht de BBAT-Limburg Award in ontvangst nemen.

 

Fotoalbums van 2006

06 okt 2006: Bakkenbezoek bij Theo Luyten in Lommel
02 jul 2006: 17de LimBeurs in Don Bosco Houthalen-Helchteren
26 jun 2006: Ledenvergadering (30 jaar Zilverhaai) in Cor te Koersel 2006
10 jun 2006: Busuitstap naar Luik en Herselt 2006