vorig jaar <  naar  > volgend jaar

Vanaf 2005 verlieten we lokaal ‘t Trefpunt, 25 jaar lang was het de ontmoetingsplaats voor onze activiteiten. Maar helemaal weg op die locatie was Zilverhaai Beringen nog niet. De terrariumgroep had er nog haar maandelijkse bijeenkomsten, evenals de cichlidengroep die op 24 februari werd opgestart.

Vergaderlokaal Cor in de Pastorijstraat te Koersel

Het nieuwe trefpunt voor de algemene ledenvergaderingen werd de stedelijke feestzaal “COR” te Koersel. In het nieuwe lokaal kon de tap weer door de dames van het feestcomité gedaan worden wat de gezellige sfeer alleen maar ten goede kwam.

Martin Van Lersberghe herstructureerde als bibliothecaris praktisch op zijn eentje de volledige boekenvoorraad.

Op 26 juni werden de eerste BBAT-bekwaamheidsexamens afgenomen. zestien leden deden mee en behaalden een bewijs van bekwaamheid "basiskennis zoetwateraquaristiek".

Het overgrote deel van het clubmateriaal verhuisde van Lummen naar Lommel-Gelderhorsten waar al eerder ander materiaal was gestapeld.

De werking van de zeewatergroep, onder impuls van Erwin Van Agtmael, kende onverminderd succes, zodat zelfs een busuitstap met deze groep naar Dussldorf/Pullheim mogelijk was.

De derde grote deelname van de Zilverhaai aan de Dierenhappening te Hasselt (Grenslandhallen) overtrof alle voorgaande. Het was gewoon prachtig.

Fotoalbums van 2005

8 okt. 2005: Groepsfoto aan de ingang van The Japanese Watergarden in Naaldwijk (NL)

17 dec 2005: Nacht der Zilverhaaien - Clubfeest in Hof ter Schaarbeek te Beringen
9-10-11 dec 2005: Dierenhappening 2005 in Grenslandhallen Hasselt
08 okt 2005: Busuitstap Leiden, Naaldwijk en Ham
12 jun 2005: Busuitstap naar Brussel en Ronquières
11 jun 2005: Bakkenbezoek bij Wilfried Heyndrickx in Schaffen-Diest
02 apr 2005: Groepsbezoek Reptil & Teich / ZooZajac in Duisburg (D)
29 jan 2005: Terrariumavond in zaal Trefpunt Beringen