vorig jaar <  naar  > volgend jaar

Stichter-voorzitter van de VATK Herman Bossuyt overleed op 17 april. Ondanks dat we geen lid meer waren van VATK werd de begrafenisplechtigheid in Oostende uit respect bijgewoond door een delegatie van Zilverhaai Beringen.

Na het succes van de zeewatergroep kon de oprichting van een terrariumgroep niet meer uitblijven. Op 12 juni was het dan zover, de Zilverhaai-terrariumgroep ging van start.


foto: De nieuwe spandoek werd opgehangen door Jos Luyten & Jos Jansen.

De jaarlijkse zomeractiviteit van BBAT-Limburg werd op 27 juni door de Zilverhaai georganiseerd. Met onze Limburgse vrienden werd een wandeling gemaakt met gidsen door de vallei van de Zwarte Beek. De dag werd afgesloten met een barbecuefestijn.

Door Skalaar Torhout werden we uitgenodigd voor een 4de verbroederingstreffen. Na een gezonde wandeling en een boottocht in het domein De Blanckaert te Diksmuide mochten we aanschuiven voor de barbecue.

De eerste treinreis met de club ipv busreizen ging door op 18 september, het reisdoel was Aquatopia te Antwerpen.

Het befaamde Aquatomium, constructie Aqua-Xpo 2001, blijft in de run. Tijdens de opendeurdagen van groothandel Deckx te Ham is het weer eens opgebouwd. De unieke Harley-Aquason in het aquapaviljoen was één van de blikvangers voor de 35.000 bezoekers van Dierenhappening 2004.

Onze voorzitter Willy Luts, treedt na 6 jaar functie om persoonlijke redenen af en verlaat onze club.


foto: Harley Aquason was een ongewone blikvanger

Fotoalbums van 2004

18 dec 2004: Nacht der Zilverhaaien in zaal Kristoffelheem te Ham
26-27-28 nov 2004: Aquapaviljoen Dierenhappening Grenslandhallen Hasselt
20 nov 2004: Proclamatie Limburgse vivariumkeuring in Maaseik
07 sep 2004: 8ste Dag: Water testen, in zaal Trefpunt Beringen
04 jul 2004: 15de LimBeurs in Don Bosco, Houthalen-Helchteren