vorig jaar <  naar  > volgend jaar

Onder de leiding van de nieuwe voorzitter, Willy Luts, wordt in maart een aanvang genomen met de besprekingen rond het 3e Internationaal Aquarium Salon. Aqua-Xpo is de nieuwe benaming en de Grenslandhallen van Hasselt worden meteen afgehuurd voor juni 2001.

Een nieuw opgericht "Zilverhaai Promotie Team" is zeer actief en pakt uit met infostanden op een 5-tal grote hobby tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Daarnaast werd door deze groep een permanent 'malawi'aquarium in de gebouwen van TV-Limburg opgesteld en onderhouden.

Een puik afgewerkte aquarium-drieluik met regenboogvissen als deelname op de nationale tentoonstelling te Antwerpen "50 jaar BBAT" was zeer succesvol te noemen en als teamwork meer dan geslaagd.

De intense vriendschap met het bestuur van Skalaar Torhout na het VATK-afscheid in 1997 leidde tot een hoopvolle verbroedering van beide clubs.

Opmerkzaam dit jaar was ook het record aantal deelnemers, namelijk 36, aan het Zilverhaai-Camping-Weekend, welke plaats vond in het lavarijke Eifelgebergte (D).

Tijdens de Nacht der Zilverhaaien werd Theo Luyten gehuldigd voor zijn 20 jaar onberispelijke dienst als hoofdredacteur van Haaien-Echo's.