vorig jaar <  naar  > volgend jaar

Met slechts 7 bestuursleden en zonder bestuursassistenten bleef Zilverhaai Beringen haar niveau handhaven. Jos Luyten vertrekt beroepshalve voor onbepaalde tijd naar Thailand (tot eind 1999 bleek later). Hij blijft als bestuurslid administratief actief naargelang er mogelijkheden zijn.

Een speciaal jubileum-nummer van Haaien-Echo's "15 jaar Zilverhaai" werd afgeleverd door de redactie, extra dik, en allemaal teksten van eigen leden.

Het bestuur van de Zilverhaai werd exclusief uitgenodigd door Tetra Werke in Melle (D). Zij werden op 27 juni als echte VIP’s ontvangen en mochten een geleid bezoekje brengen in de productieafdeling en de testlaboratoria.

Kleine ronde Zilverhaaistickers worden besteld en het bestuur liet ook een voorraad hemelsblauwe polo's aanmaken met opdruk van het Zilverhaai-embleem. Deze polo's werden aan de leden gepresenteerd aan sterk gereduceerde prijzen.

Ter gelegenheid van de viering '15 jaar Zilverhaai' op de junivergadering werd een lang gekoesterde droom werkelijkheid. Wij ontvingen namelijk de sleutels van een eigen lokaal, dat door de stad Beringen (tijdelijk) ter beschikking was gesteld.

Theo Luyten werd het derde jaar na elkaar kampioen bij de Limburgse huiskeuring in de categorie gezelschapsaquarium.