vorig jaar <  naar  > volgend jaar

Vanaf 1984 kregen de leden dan een vernieuwd offset clubblad in de bus en ook de clubbibliotheek (mediatheek) werd flink uitgebreid.

Op 19 maart werd onze vereniging in een diepe rouw gedrukt door het plotse overlijden van een zeer actief en relatief jong bestuurslid nl. Roger Berghmans (45) uit Lommel. Door zijn kennis en inzet als bestuurslid en zijn bekwaamheid als viskweker was hij bij de leden zeer geliefd.

In Charleville-Mézières (Frankrijk) op de "2de Europese tentoonstelling" was de Zilverhaai-deelname niet onbetuigd. De eerste prijs bij de zoetwateraquaria was voor een knap ingericht aquarium uit Beringen.

In mei ’84 werd Zilverhaai Beringen bovendien nog gehuldigd door de gemeente Beringen voor de puike organisatie van het "Internationaal Aquarium-Salon’83".

Het ledenbestand was gestegen tot een historisch record, namelijk 189 Zilverhaaien.

In het kader van de zogenaamde "Interressegroepen" gingen enkele discusliefhebbers binnen Zilverhaai Beringen met een discusgroep van start. Zij streefden snel naar onafhankelijkheid en verlieten Zilverhaai.

Julien Lampo uit Korspel-Beringen werd binnen een tijdspanne van 5 jaar voor een derde maal clubkampioen en werd tot erelid benoemd.