vorig jaar <  naar  > volgend jaar

Op de vergaderingen konden onze leden merken dat er wel degelijk rekening werd gehouden met het wensenonderzoek van vorig jaar. Men ging ondermeer van start met bakkenbezoek. Een nieuwe activiteit die aanvankelijk veel succes kende. Gaston Put beet als allereerste gastheer de spits af en er volgden nog zeven afspraken in 1982.

Tevens kon men vanaf nu genieten van aanzienlijke kortingen op jaarabonnementen van aquaristische tijdschriften uit binnen- en buitenland.

In 1982 werd aan alle leden met vol trots de eerste uitgave van de "haaienboek" gepresenteerd. Een lijvig boekwerk, bedoeld als onthaalbrochure voor nieuwe leden met alle clubinformatie en veel archiefgegevens. Een gids voor elke Zilverhaai. De clubbibliotheek kreeg ook een exemplaar om eventueel later als archiefmateriaal uit te lenen.

Voor de geplande tentoonstelling in 1983 werd een sterke werkgroep in het leven geroepen, want het moest iets groots worden.  Een dertigtal leden boden zich spontaan aan en gingen meteen van start met de voorbereidingen.Het bestuur in 1982: staand van links naar rechts; René Drees, Theo Slegers, Theo Luyten, Jos Luyten,
Gaston Put, Jos Jansen en Jaak van den Berg. Zittend; Luc Deboel, Martin Imants en Pol Laeremans.