vorig jaar <  naar  > volgend jaar

Met 6 bestuursleden werd 1980 aangevat, het ledenaantal had al vlug het cijfer 100 bereikt. Het werd een zware opgave. Onder de stuwende kracht van voorzitter Jos Jansen kwam er weer een tentoonstelling en werd er besloten om aan diverse hobby-tentoonstellingen mee te werken. Twee aquariummeubels werden hiervoor geprepareerd om van de ééne tentoonstelling naar de andere te verhuizen.

Om de leden daadwerkelijk in het tentoonstellen te betrekken, werd een werkgroep opgericht. Dat deze TT-werkgroep tot een eliteploeg zou uitgroeien had wel niemand durven dromen.

De Aqua-Show’80 vond plaats in een nieuw clublokaal "Het Trefpunt" te Beringen Centrum. Deze manifestatie was er één van de bovenste plank. Een reusachtig zeeaquarium van 5m25 (jawel, vijf meter vijfentwintig lang) trok vele bezoekers. Op deze tentoonstelling schreven we niet minder dan 34 nieuwe leden in. De elite-werkgroep had degelijk werk verricht. Uit deze groep kwamen 5 leden het bestuur versterken, en dit was wel nodig. Op het clubfeest kregen de (verraste) bestuursleden zelfs een gewaardeerd aandenken van de leden.