Za Mar 25, 2023, 6:19 pm
 1  3538
Resultaat 1 tot 2 van 2 items .

Bericht (01/05/21) van onze partner Zowizoo uit Kontich. https://media.cylex-belgie.be/companies/1301/1611/logo/logo.jpg

Al meer dan 1,5 jaar zijn we bezig met de voorbereidingen van onze verbouwingen. Wat zijn we blij dat we ein-de-lijk in de laatste rechte lijn zitten. De nieuwe winkel wordt groter, toegankelijker én overzichtelijker.

Yes, het is nu zo ver! De winkel is leeg en onze deuren zijn gesloten voor de komende 4 weken. Het startschot van onze verbouwingen is nu écht gegeven. De hele maand mei zijn we gesloten. Ook onze webshop is tijdelijk niet beschikbaar. Op die manier kunnen we de laatste (en allerbelangrijkste) fase van onze verbouwingen tot een goed einde brengen! We kijken er NU al naar uit om jullie te mogen verwelkomen in onze volledig vernieuwde winkel!

Tijdens de maand mei zullen wij telefonisch NIET bereikbaar zijn. Uiteraard kunnen jullie ons steeds een mailtje sturen, een bericht achterlaten via onze website of via onze social media kanalen. Daar helpen we jullie, tussen het verbouwen door, graag verder!

Naar HE.advertentie gegevens

https://www.zowizoo.be/webshop-tijdelijk-gesloten

Dierenspeciaalzaak Zowizoo, al meer dan 15 jaar een begrip in Kontich en omstreken, heeft opnieuw de deuren geopend. Na een maand verbouwingen zijn zaakvoerders Kristof Berx en Audrey Goeman klaar voor een nieuw hoofdstuk, na wat een absoluut rampjaar is geweest voor de Zowizoo-familie. De twee zaakvoerders moesten op amper zes maanden tijd afscheid nemen van boegbeelden ‘La Mamma’ Myriam, mama van Audrey én ‘Big Boss’ JP, papa van Kristof.

Vanaf 1 juni 2021, is iedereen terug welkom in een vernieuwde Zowizoo, die een ware metamorfose onderging. Dat jasje is een stevig exemplaar geworden, want zowel de binnen- als de buitenkant van het pand werden verbouwd. Het resultaat mag er zijn: meer parkeer- en winkelruimte (2.000 m2), bredere gangpaden zodat ook minder mobiele klanten gemakkelijk hun weg vinden.

Naar HE.advertentie gegevens.

https://media.cylex-belgie.be/companies/1301/1611/logo/logo.jpg

Resultaat 1 tot 2 van 2 items .

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com