Op  dinsdag 14 november 2017 om 19.30 uur in de stedelijke feestzaal “COR” Pastorijstraat 42 te Koersel-Beringen. Iedereen welkom!

 

 

Een aquariaan zou geen aquariaan zijn als hij niet eens zelf zou proberen om een achterwand voor zijn aquarium in elkaar te knutselen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen.

David Sobry en Glenn Coulembier van Skalaar Torhout komen hun eigen werkwijze toelichten. Zij werken met kunststofplaten van XPS en brengen er reliëf in. De platen worden verder behandeld met tegellijm al dan niet met verf en epoxy hars. De volgorde van de bewerkingen worden via een power point presentatie mooi in beeld gebracht.
Onze Torhoutse vrienden zullen de voor- en nadelen van de verschillende manieren van werken bespreken. Ook krijgt u wat technische aspecten mee van de platen en het gebruikte materiaal. Zij brengen hun DHZ-creaties en dergelijke allemaal mee.
Ben je nieuwsgierig naar het eindresultaat kom dan zeker een kijkje nemen.

De klassieke agendapunten zoals voorzittersmededelingen, quizvraagjes en gratis tombola worden ook weer in het avondprogramma van deze vergadering ingelast.