Op 4de dinsdag v/d maand is iedereen nogmaals welkom, namelijk op 23 april 2019 om 19.30 uur in de stedelijke feestzaal “COR” Pastorijstraat 42, te Koersel-Beringen.

De trouwe bezoekers van de 4D-vergadering mogen deze keer een aantal practische demonstraties verwachten. Hier is o.a. een zeer specifieke filter bij, namelijk de diatoomfilter.
Aangezien we de lente voelen is het ook het moment om een moerascultuur met aquariumplantjes op te zetten. We zullen u laten zien hoe eenvoudig het allemaal is.

Aansluitend op het programma van de vorige 2D-vergadering “Zeewater en zeewater” krijgen we op de 4D schitterende beelden te zien uit de verhullende documentaire Blue Planet 2.  Episode 3: Coral Reefs.

In een verre uithoek van Zuid-Oost Azië ligt de koraaldriehoek. Een netwerk van koraalriffen met de grootste biodiversiteit op aarde. Onderzeese steden stampvol leven. En zoals in elke dichtbevolkte stad is er bikkelharde concurrentie om ruimte, voedsel en een partner. Maar het rif is ook een plek vol kansen...

Het wordt wellicht een drukke avond want tussendoor zijn er ook nog de vertrouwde 4D rubrieken; leestafel, herhaling quizvragen en 1€-tombola.
We beginnen daarom goed op tijd en dit wil zeggen 19u30. Zorg dat je erbij zijt!