Op dinsdag 14 mei 2019 om 19.30 uur in de stedelijke feestzaal “COR” Pastorijstraat 42 te Koersel-Beringen.

“JBL producten” door Robbie Goedertier

We beginnen de vergadering met verwelkoming en mededelingen van de voorzitter, na de pauze volgen eerst vijf quizvragen en op ‘t einde van de vergadering de gratis tombola. Het grote avondonderwerp wordt verzorgd door een medewerker van één van onze trouwe partners. We laten hem hierbij zelf even aan het woord.

Beste aquarianen, mijn naam is Robbie Goedertier en reeds 15 jaar gepassioneerd door alles wat met aquarium te maken heeft. Sinds ik 11 jaar geleden als verkoper aquaristiek begon, is de passie voor zowel zoet- als zoutwater enkel maar gegroeid. Enkele jaren geleden heb ik dan de kans gegrepen om voor de bekende Duitse firma JBL te gaan werken als Export Manager voor de Benelux.
JBL staat onder andere voor kwalitatieve producten om zo de hobby makkelijker en toegankelijker te maken voor elke liefhebber, zowel beginner als gevorderde, en is zowel op gebied van aquaristiek, terraristiek als op vijvergebied (Propond gamma) gekend in binnen- en buitenland.
Wij streven ernaar om goede kwaliteit, garantie (op techniek 4 jaar) en naservice te leveren. Enkele producten uit ons gamma zijn o.a.de Solar led verlichting en aanvullend de Solar Effekt, CO2 installaties (zowel wegwerpbaar als navulbaar), de gekende en tevens CristaProfi greenline filters (intern en extern) en nu beter als ooit tevoren de vernieuwde Testkoffers en losse testen, kwalitatieve testen die onmisbaar zijn in onze hobby!
Met zoveel goede producten in ons gamma is het een plezier om deze firma te mogen vertegenwoordigen.
Wil u meer weten over JBLproducten en zijn nieuwigheden, kom dan zeker langs op de algemene vergadering. Ik zal er ook zijn!

En dit NIET vergeten !