Do Mar 21, 2019, 10:25 am
 0  1348
Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

https://eviewer.netmedia-europe.be/cache/server?type=image&source=promobutler_be%2Fcust_id%2Fshops%2Fb_zowiez%2F133d00311c2.png&profile=png&width=162&height=103

Deze week hebben we besloten om de activiteiten op onze zeewaterafdeling te beëindigen.We hebben heel wat gewikt en gewogen. De beperkte rentabiliteit en het moeilijk vinden van gepassioneerde mensen met een doorgedreven kennis zijn de twee factoren die uiteindelijk de doorslag hebben gegeven. Dit was zeker geen eenvoudige beslissing, maar deze brengt tegelijkertijd ook nieuwe mogelijkheden voor Zowizoo en de aquariumafdeling in het bijzonder.

Wat betekent dit nu concreet? Als gevolg van deze beslissing worden vanaf deze week alle zeevissen, lagere dieren en producten voor zeewateraquaristiek uitverkocht aan -50% en dit nog t.e.m. 29/04. Daarna verdwijnt dit alles uit de rekken. Voor de aankoop van zee- en osmosewater zullen klanten in de toekomst nog steeds bij ons terecht kunnen. Ook een beperkt assortiment diepvries voer en levend voer zullen beschikbaar blijven.

We zijn ervan overtuigd dat deze aanpassing weer nieuwe mogelijkheden creëert voor onze aquariumafdeling. De extra ruimte die vrijkomt kunnen we benutten om onze zoetwaterafdeling verder uit te breiden en te optimaliseren.

We willen graag alle zeeaquarianen bedanken die de afgelopen 3,5 jaar onze waterafdeling hebben bezocht.

Beestige groeten,

Het Zowizoo-team - Naar HE.advertentie gegevens

Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com