Ma Jul 26, 2021, 6:41 pm
 0  1215
Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

Persbericht (19-10-2020) van onze partner Bubbels uit Hoogerheide

https://www.mupload.nl/img/kuti2d.jpg

Naar > HE-advertentie gegevens

Bubbels gecertificeerd met dierenwelzijnskeurmerk Dierbaar

Hoogerheide 19-10-2020 – Bubbels heeft dit jaar het felbegeerde Dierbaar-keurmerk ontvangen. Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer. Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er maar tachtig over zo’n certificaat.

Chris en Dimphy eigenaren van Bubbels “Wij wisten eigenlijk wel dat we alles op orde hebben, maar het blijft elke keer spannend. We hebben een Dierbaar-inspecteur op bezoek gehad die ons grondig heeft doorgelicht. Hij controleerde of we de verzorging, voeding en hygiëne van de dieren volgens de strikte Dierbaar-normen geregeld hebben. Daarnaast checkte hij of we de juiste papieren hebben en of we vaste protocollen gebruiken. Dat bleek helemaal in orde en nu mogen we het Dierbaar-keurmerk voor de duur van één jaar hanteren. Klanten weten daardoor precies waar ze aan toe zijn en hebben de zekerheid dat ze altijd een verantwoord advies krijgen voor hun huisdier.”

Over het Dierbaar-keurmerk

Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector. Het bevorderen van het welzijn van gezelschapsdieren is een van de belangrijkste non-profit-doelen van de brancheorganisatie. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl. Meer informatie over Dierbaar is te vinden op www.dierbaar.nl.

https://www.mupload.nl/img/i99zlnj9un.jpg

Resultaat 1 tot 1 van 1 items .

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com