2de  dinsdag van de maand, 13 december 2022 om 19.30 uur in Ontmoetingscentrum “COR” Klarinetstraat 26, 3582 Koersel-Beringen. Iedereen welkom !


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waterbehandeling & Quizfinale (deel2) door KM, TL & FM


We kennen allemaal AquaSafe van Tetra, wat agressief kraanwater verandert in veilig, en op de vis gericht aquariumwater. Maar er zijn meer spelers op de aquariummarkt die met soortgelijke producten hetzelfde doel nastreven.

  • Wat doen al die producten precies?
  • Zijn er extra’s voorzien?
  • Wanneer wel, wanneer niet gebruiken?
  • Zijn er nadelen aan?
  • Heeft het zin hieraan geld te spenderen?
  • Hoe, wat, welk, wanneer....

Allemaal vragen die je na de presentatie een beter inzicht geven over de verschillende preparaten
Op elke ledenvergadering worden er onmiddellijk na de pauze telkens een vijftal meerkeuzevragen gesteld. Al uw goede antwoorden van de 2D-vergaderinen van 2020, 2021 en 2022 + enkele coronaquizvragen zijn allemaal in de vorm van punten opgeslagen in een computerbestand. Maar de totalen hebben tot op heden nog maar voor kleine puntenverschillen gezorgd. Het is nochtans de bedoeling om tijdens de BLIKvergadering van 10 januari 2023 de beste quizser van 2022 te huldigen. Daarom zullen we op deze vergadering in een finale uiteindelijk moeten helpen bepalen wie die nieuwe quizkampioen gaat worden.

We doen dit naar gewoonte met een aantrekkelijke beeldenmontage met als titel: “Een reis door de hobby in 50 vragen”. Deze vragenreeks is vorige 4D-vergadering al half afgewerkt. Nu op de decembervergadering volgt deel 2. De gratis tombola zal ook nu niet ontbreken maar er is nog meer. Zorg dat je er bij zijt!