Beste Vivarium Relaties,

Zoals inmiddels bekend kan Vivarium in zijn normale vorm niet doorgaan dit jaar. Maar als jullie niet naar Vivarium kunnen komen, brengen wij Vivarium naar jullie!
De plannen zitten nog in de beginfase en wij moeten nog heel veel concreet gaan maken, maar voorlopig hebben wij het volgende in gedachten:

1. Wij gaan op beide dagen tijdens de openingsuren van Vivarium Live op YouTube uitzenden. Dit zal een programma worden waarin we live beelden gaan afwisselen met vooraf opgenomen content. Dus we gaan gasten uitnodigen in de studio, reportages laten zien van interessante aquariums/paludariums, achter de schermen bij partijen waar bezoekers normaal niet kunnen komen, schakelprogramma naar een aquascaper, etc. ook een quizz en scapewedstrijden staan op het programma.

2. De beurs gaan we transformeren naar een online variant. Daar kunnen partijen een virtuele stand boeken, waarbij het vooral draait om promotie; van uw winkel, product, bedrijf of vereniging. Indien u een webshop heeft is dat ook te combineren met speciale kortingscodes of acties die in uw eigen webshop te gebruiken zijn. Ook gaan we bijvoorbeeld het workshoppodium digitaliseren en er een verzameling van maken met links naar bijzondere beelden van Youtubers, mooie biotoopbeelden of tips van experts.
Buiten dat wij het geweldig leuk vinden om toch nog wat te doen, is het ook voor de toekomst van Vivarium goed om hier een succes van te maken. Ondanks dat we dit jaar geen inkomsten hebben, moeten wij hoogst waarschijnlijk wel nog een fors gedeelte van de halhuur betalen. Dus wij hopen met standhouders (met een bijdrage voor hun virtuele stand) en bezoekers (vrijwillige bijdrage tijdens de live uitzendingen) samen te bouwen aan de volgende editie.

Wij hopen dan ook met deze online variant van Vivarium met jullie allen samen te mogen werken. Mocht u zelf nog goede idee├źn hebben die kunnen helpen dit een succes te maken, dan vernemen wij dat uiteraard graag!
Uiteraard gaan wij jullie allemaal op de hoogte houden!
Tot snel,
Team Vivarium