Op 22 maart 2016 (de 4de dinsdag van deze maand) is iedereen nogmaals welkom om 19.30 uur in de stedelijke feestzaal “COR” Pastorijstraat 42, te Koersel-Beringen.

In onze tombola, op de maandelijkse vergadering, steken regelmatig aquariumplanten die gekweekt zijn op moerascultuur. Dit zijn dezelfde planten als die in de handel aangeboden worden. Deze komen meestal ook niet rechtstreeks uit de natuur. Maar wat is moerascultuur, en hoe doet men dat? Wat heb je nodig en hoe ga je te werk... het komt allemaal aan bod. En dit niet alleen via een presentatie maar we gaan ook onze handen eens uit de mouwen steken en dit in de praktijk brengen. Breng gerust wat plantenstekjes mee, eventueel bakjes of mini-serres, bodemsubstraat en/of ander materiaal. Je zal na deze 4D-vergadering zelf eenvoudig aquariumplanten kunnen kweken.
We hernemen op deze bijeenkomst ook de quizvragen van de ledenvergadering en de 1€-tombola is tevens klassiek op de 4D. “Olmense Zoo onder water” zal eveneens ter sprake komen en zoals steeds, zijn ook nu via de leestafel, tussendoor recente buitenlandse magazines te doorsnuffelen.