Wo Oct 5, 2022, 5:21 am
 18  18530
1 2
Resultaat 1 tot 10 van 19 items .

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQGgUaLqWTNMyNvY_lyRa7yP_4pSLMQmw7ylQ&usqp=CAU http://www.zilverhaai.be/images/logos/Gratis_e-lid.gif of hier

Het corona virus beheerst de wereld. Nu het corona virus de samenleving lamlegt, kan Zilverhaai Beringen niet achterblijven. Het zou onverantwoord zijn om nu veel mensen te ontvangen op een bijeenkomst. Het Z-bestuur wil niemand in gevaar brengen en geen onnodige risico’s te nemen. Daarom zal de 4D-vergadering van 24 maart 2020 NIET doorgaan. Wij hopen dat u begrijpt dat dit als vereniging een moeilijke beslissing is maar de algemene veiligheid gaat voor. We hopen op uw begrip en geduld. Voor nu, geniet van uw aquarium en wees verantwoord.

Bestuur Zilverhaai Beringen

Corona-Covid 19 is helaas niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Het Z-bestuur wil ook via deze weg u op de hoogte brengen, dat wij genoodzaakt zijn om de opgelegde maatregelen te volgen. Dit betekent dat we onze beide geplande vergaderingen van april 2020 moeten uitstellen. Achter de schermen blijft het Z-bestuur intussen verder werken om jullie steeds van info te voorzien. Hou jullie gezond en veilig.

Ook de voorziene bijeenkomsten van mei 2020 zijn door de coronacrisis afgelast.

Ook de voorziene bijeenkomsten van juni 2020 zijn door de coronacrisis afgelast.

De Nationale Veiligheidsraad nam donderdag 23/07/20 de beslissing om bij het begin van de tweede golf geen verdere versoepelingen door te voeren. Wij hadden echter met z'n allen gehoopt om in augustus onze ledenbijeenkomsten te kunnen hervatten maar gezien we nu zo snel en zo hevig terug te maken krijgen met een stijgend aantal coronabesmettingen is dit uitgesloten. Spijtig natuurlijk, maar het is voor uw en onze veiligheid.

Ook de voorziene bijeenkomsten van september 2020 zijn door de coronacrisis afgelast.

In het kader van de AquaTerraDagen van de BBAT was eerder in onze jaarkalender 2020 op zondag 4 oktober een Open House met ruilbeurs gepland. Gezien de huidige corona ontwikkelingen kan ook deze activiteit niet doorgaan.

Ook de voorziene bijeenkomsten van oktober 2020 zijn door de coronacrisis afgelast.

Ook de voorziene bijeenkomsten van november 2020 zijn door de coronacrisis afgelast.

Ook de ledenvergadering in december 2020 is door de coronacrisis afgelast.

Nog steeds coronacrisis!

Ook in januari zal de BLIKvergadering en 4D-vergadering niet kunnen doorgaan.

Resultaat 1 tot 10 van 19 items .

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com