Ingevolge de vakantie onderbreking van Haaien-Echo's maken we maar gebruik van onze website.
Onze website is trouwens een platform om u regelmatig te informeren betreffende het hobbygebeuren. Er zijn immers met regelmaat berichten in Splinternieuws, Sponsor medelingen, Business News… en nu:

Er is licht aan het einde van de coronatunnel ! 

De wereld ziet er binnenkort helemaal anders uit. Wellicht zullen we kortelings terug kunnen vergaderen op de 2de en 4de dinsdag van de maand. We kijken samen met u uit naar de gereserveerde bijeenkomsten in september (misschien al in augustus). Als men dan al met 65.000 man naar een festival mag (Pukkelpop), dan zullen wij wel met onze leden samen naar de Cor kunnen! 

Dan is er nog de vraag in welke COR? In de oude of in de nieuwe?
De oude COR in de Pastorijstraat zou beschikbaar zijn tot eind augustus 2021.
Vanaf 1 september is in de nieuwe COR achter de kerk van Koersel een Polyvalent lokaal met buffet voor max. 98 personen beschikbaar. Adres: Klarinetstraat 27 - 3582 Beringen Koersel. 
Voor de allereerste nieuwe samenkomst na 16 maanden coronamiserie zorgt onze voorzitter samen met het Z-bestuur voor een gepast en gezellig gevarieerd programma: ZILVERHAAI 2.0
In de augustus editie van Haaien-Echo's zeker meer hierover.

Op zondag 3 oktober staat de Open House (met beurs) op het programma.
Een doorlopende informatiedag van 10 tot 16 uur, speciaal voor iedereen die wil beginnen of met de hobby net begonnen is. Zoals in 2019 zal dit doorgaan in het buurthuis De Kardijk Burgemeester Heymansplein 14, 3581 Beringen Beverlo. De nodige tafelmeters voor de beurs moet je wel en graag reserveren bij onze voorzitter: zilverhaai(at)gmail.com
Standplaatsen en inkom zijn gratis.